понеделник, 19 октомври 2009 г.

MILLENIUM ALLIANCE Козметика


ЦЯЛОТО ПРЕВЪЗХОДСТВО НА НОВАТОРСКИЯ ПОДХОД НА VISION

Изобилие от редки и скъпи природни компоненти, отличаващи се с висока активност и ефективност
Изключително добра текстура
Неповторим букет от възхитителни аромати
Луксозна опаковка
Научно изпитана, доказана и видима при употреба ефективност


MILLENIUM ALLIANCE ТАЙМЛАЙН ТРИОГЕЛ

Подмладяващият ефект: спомага за разглаждането на мимическите бръчици. Подхранва, възстановява, стимулира и тонизира кожата. Успокоява и регенерира увредената кожа.

ДЕЙСТВИЕ НА ОСНОВНИТЕ КОМПОНЕНТИ

Борба със свободните радикали: Супероксид дисмутаза (SOD) – продукт от пшеничните зародиши, получен с помощта на съвременните биотехнологии, Зелен чай и Алое.

Овлажняващ ефект: Червена казанлъшка роза, Натриев хиалуронат, Глицерин с растителен произход.

Подхранване: Butyrospermum Parkii (масло от дървото Ши).

Борба с бръчиците: Тиква (биотехнология). Осигуряване на ботокс-ефект без използване на ботокс: Дървовидна Ружа (биотехнология).

препоръки за употреба
Нанасяйте малко количество от гела вечер, върху предварително почистената кожа на лицето и шията. След това нанесете нощен крем. Използвайте ежедневно.





MILLENIUM ALLIANCE ОВЛАЖНЯВАЩО ПОЧИСТВАЩО МЛЯКО

Деликатно почиства, без да дразни очите и чувствителните зони на кожата. Отстранява замърсяванията и излишното секретиране на мастните жлези (кожната мазнина). Придава усещане за свежест и комфорт. Ефективно отстранява всички видове грим, включително и водоустойчивия. Успокоява и подхранва кожата на лицето.

ДЕЙСТВИЕ НА ОСНОВНИТЕ КОМПОНЕНТИ

Овлажняващ ефект: Цветочна вода от Червена казанлъшка роза, Галактоарабинан, Глицерин и глицериди с растителен произход.

Почистващ ефект: Цветочна вода от Червена казанлъшка роза, Лаурил глюкозид (с растителен произход), Полиглицерил-2 диполихидроксистеарат (с растителен произход).

Възстановяване на баланса: Цветочна вода от Червена казанлъшка роза (розова вода), Масло от семки на грозде, Масло от пшенични зародиши, Масло от сладък Бадем, Страстоцвет, Токоферол (с растителен произход).

Успокояващ ефект: Краставица, Метличина, Лютива Мента (биотехнологичен компонент).

препоръки за употреба
Нанасяйте малко количество от почистващото средство върху кожата на лицето. С връхчетата на пръстите си разпределяйте по цялата повърхност на кожата, с помощта на салфетка или памучно тампонче внимателно отстранете остатъците.




MILLENIUM ALLIANCE НОЩЕН КРЕМ

Успокоява и омекотява кожата веднага след нанасяне. Подхранва и възстановява, спомага за предотвратяване на стареенето на кожата. Премахва стреса, на който е подложена кожата през деня. След въздействието на нощния крем Вашата кожа е напълно възстановена и готова за новия ден!

ДЕЙСТВИЕ НА ОСНОВНИТЕ КОМПОНЕНТИ

Детоксикация: Зелен чай, Токоферол, Масло от пшенични зародиши.

Подхранване: Алое, растителен Сквален, Butyrospermum Parkii (масло от дървото Ши), Масло от гроздови семки, Масло от кайсиеви ядки и Масло от сладък Бадем.

Овлажняващ ефект: Галактоарабинан, Алое, Натриев хиалуронат.

препоръки за употреба

Вечер с нежни кръгови движения нанесете малко количество от крема върху предварително почистената кожа на лицето и шията, като избягвате областта около очите.



MILLENIUM ALLIANCE ДНЕВЕН КРЕМ

Активно овлажнява, спомага за предотвратяване на сухотата и стареенето на кожата, като възстановява защитния хидролипиден слой. Подхранва и повишава еластичността на кожата чрез подобряване на кръвообращението. Помага на кожата Ви да се противопостави на агресивното въздействие на външните фактори.

ДЕЙСТВИЕ НА ОСНОВНИТЕ КОМПОНЕНТИ

Овлажняващ ефект: растителен Сквален, Галактоарабинан, Масло от бодлива Аргания.

Придава на кожата усещане за комфорт: растителен Сквален, Масло от сладък Бадем.

Защитава кожата: Люцерна, Масло от кайсиеви ядки, Масло от Макадамия (Австралийски орех), Масло от сладък Бадем, Масло от бодлива Аргания и Butyrospermum Parkii (масло от дървото Ши).

препоръки за употреба
Нанасяйте малко количество от крема върху предварително почистената кожа на лицето и шията със старателни кръгови движения, като избягвате областта около очите. Кремът лесно попива, а това позволява веднага да нанесете грима.


MILLENIUM ALLIANCE ГЕЛ ЗА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР

Намалява видимите признаци на повяхване на кожата и тъмните кръгове под очите. Тонизира, подхранва, овлажнява и регенерира кожата, защитава я от агресивните фактори на външната среда. При редовна употреба възстановява еластичността и здравината на кожата.

ДЕЙСТВИЕ НА ОСНОВНИТЕ КОМПОНЕНТИ

Овлажняващ ефект: Невен, Глицерин с растителен произход.

Освежаващ, успокояващ и стягащ ефект: Краставица, Бодлив Залист, Метличина.

Премахване на „торбичките” и кръговете под очите: комплекс от 6 растения – продукт на съвременната биотехнология.

препоръки за употреба
С нежни потупващи движения внимателно нанасяйте около очите. За по-добър ефект използвайте сутрин и вечер. Не масажирайте.



MILLENIUM ALLIANCE МЕК КРЕМ-ПИЛИНГ

Деликатно почиства мъртвите клетки и замърсяванията, прави кожата гладка и сияйна. Подобрява релефа на кожата и стимулира регенерирането на клетките. Овлажнява, успокоява и омекотява кожата.

ДЕЙСТВИЕ НА ОСНОВНИТЕ КОМПОНЕНТИ
Почистващ ефект:
Китайска камелия, Кокосов глюкозид, Диатомитов пясък (абразивно вещество).

Успокояващ ефект:
Глицериди с растителнен произход, Червени водорасли (Карагенан), Алое, Столистна Роза.

Омекотяващ ефект:
Китайска камелия, Гинко билоба, Глог (екстракти).

препоръки за употреба
Използвайте един път седмично. Нанасяйте малко количество от крема-пилинг върху влажна и напълно почистена от грима кожа на лицето и шията със старателни кръгови движения. Изчакайте 5 минути и измийте с топла вода.

MILLENIUM ALLIANCE

Няма коментари:

Публикуване на коментар